in dit artikel neem ik jullie weer mee terug in de tijd, naar een activiteit die wij als OTMV afdeling limburg ooit hebben gemaakt, en waar wij zeker in deze ”rare tijden” met veel plezier op terugkijken.

ook voor ons, als bestuur van afdeling Limburg, hebben we even moet wennen aan alle maatregelen (en consequenties die daarop volgde) voor ons tractor seizoen. zoals jullie wellicht niet ontgaan is, hebben wij een aantal activiteiten dit seizoen moeten afzeggen voor de veiligheid van ons alle, en hier zijn wij het geheel mee eens. de gezondheid van onszelf en alle leden staat voorop! het zal dit jaar helaas niet zo lopen zoals wij gepland hebben, maar dit halen we hopelijk volgend jaar weer in! enkele activiteiten zoals de jaarvergadering zal wellicht verplaatst worden naar latere datum in het jaar. het is voor ieder van ons, natuurlijk jammer dat we dit jaar een ander oldtimerseizoen zullen hebben als gehoopt. we zullen dus digitaal met elkaar in contact moeten blijven, en ieder met ons gezin een mooie tocht gaan maken op onze oldtimers.

een activiteit waar wij en veel van onze leden altijd graag naaruit kijken is de jaarlijkse hersfttoertocht. deze tocht, is inmiddels ook al bekend geworden in andere provincies van ons land, en ieder jaar zien wij dan ook met veel blijdschap en plezier, leden van ver naar ons toe komen, die ons mooie Limburgse landschap optimaal willen ontdekken en onze toertocht door allerlei landwegen, bospaden en onverharde wegen willen meerijden. in dit artikel gaan we even een aantal jaartjes terug, dus wellicht kom je jezelf of je oldtimer nog tegen op een van hieronderstaande fotos!

 

ik neem jullie mee naar zondag 12 oktober 2014, waar we toen gezamelijk met onze leden ervoor gezorgd hebben dat ieder een mooie en vooral gezellige dag met elkaar heeft gehad, tijdens onze hersft toertocht die dat jaar vertrok vanuit Genhout! na een warm welkom bij P. Solberg waar ieder van ons werd ontvangen met gebak en warme drank, werd er na een korte introductie en uitleg gestart met onze toertocht. via allerlei verschillende wegen kwamen veel van ons, op nooit eerder ontdekte plekken en gehuchtjes uit, die ons een groot gedeelte van Zuid-Limburg liet ontdekken.