Beste leden en vrienden van onze vereniging,

Nadat onze vereniging, vorig jaar, een geweldig lustrum heeft mogen vieren, heeft het jaar 2020 en de pandemie ervoor gezorgd dat al onze evenementen en activiteiten helaas niet door konden gaan. Gelukkig hebben we alsnog in het begin van dit jaar een aantal leuke activiteiten kunnen organiseren voor jullie. We kijken nu het jaar bijna voorbij is, dan ook met plezier terug op verschillende toertochten die alsnog door leden zijn georganiseerd, en natuurlijk de leerzame techniek dag waarin we meer theorie kregen over verschillende banden.

Helaas mochten we onze jaarlijkse vergadering, techniek avonden, herfst toertocht en familie reis niet door laten gaan. Niet getreurd, al onze ideeën staan nu tijdelijk gepauzeerd, en hopelijk kunnen we het komende jaar alsnog iets leuks organiseren voor jullie.

Dit brengt ons gelijk naar het komende jaar: 2021.

Helaas blijft het ook voor ons, nu nog speculeren en afwachten over wat er wel of niet mogelijk is, in het komende tractor seizoen, en hoe de ontwikkeling van het covid-19 virus ons de ruimte geeft om alsnog samen van en met onze tractoren te genieten.

Wij gaan dan ook met goede moed het nieuwe jaar in, en gaan vooral kijken wat er wel mogelijk is binnen onze vereniging, en hoe wij alsnog met elkaar in contact kunnen blijven. Via onze website: www.otmv.nl/limburg , blijf je dan ook op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en de agenda voor het nieuwe jaar.

Via dit bericht willen we al onze leden, vrienden en tractor liefhebbers een prettige kerst wensen, en hopen wij dat jullie een gezond 2021 tegemoet gaan.

Groet,

Jos, Hans, Dave, Frank, Jan-Willem, Camille