Beste leden,

De feestdagen zijn dit jaar een beetje anders, maar het bestuur OTMV-Limburg wil jullie toch alvast een heel fijne kerst en een geweldig nieuwjaar wensen. Wellicht een kerst om meer tijd door te brengen met geliefden/naasten onder het genot van lekker eten en een goed glas wijn. En mogelijk is er tijdens deze feestdagen ook nog wat tijd te vinden om een mooi artikel te schrijven voor onze vereniging en/of clubblad. Dag 2020, hallo 2021! Op naar een nieuwjaar met veel liefde, goede gezondheid, mooie momenten en hopelijk weer snel verenigingsactiviteiten.

 

Afgelopen week, dinsdag 22 December, heeft het bestuur naar al onze leden een digitale kerstgroet gestuurd. In de bijlage van deze mail, is er een artikel meegestuurd, waarin enkele bestuursleden wat meer vertellen over hoe zij de corona tijd zijn door gekomen, en wat er zoal bij hun in de werkplaats/garage is gebeurd. Helaas hebben niet alle leden deze mail ontvangen, waardoor we het artikel nu ook op onze website zetten. voor degene die deze digitale groet en het bijhorende artikel niet hebben ontvangen: graag per mail contact opnemen bij Hans.

Veel leesplezier met het artikel uit de bijlage. Wij zien jullie bijdrage graag tegemoet!


Beste hobbyisten en oldtimer liefhebbers,

Helaas is ons tractor seizoen dit jaar anders verlopen dan gedacht. Zoals jullie weten zijn er alsnog enkele leden geweest die iets hebben georganiseerd om alsnog in contact te blijven met elkaar, en om onze mooie hobby met elkaar te blijven delen. Maar door corona, zijn de contacten dit jaar op een laag pitje gebleven. Deze periode heeft eerder niet alleen een negatieve wending gehad, maar zo is er voor ons ook meer tijd vrij gekomen, welke ieder op zijn manier heeft ingevuld.

Zo is er vast in menige loods of garage wel gewerkt. Een nieuwe aankoop, restauratie, of misschien een vergeten project kunnen afgeronden. Ook bij ons, is er aan vanalles gewerkt, en dit willen we dan ook graag met jullie delen. Hopelijk hebben we een mooi en interessant verhaal gemaakt om tijdens de komende feestdagen te lezen.

Veel leesplezier!

Groet, Bestuur OTMV-Limburg