Vacature: Algemeen bestuurslid & Penningmeester.

Als vereniging hebben we de afgelopen jaren veel mooie activiteiten georganiseerd in onze provincie en hebben we stappen gezet om nieuwe leden en ideeën te werven. Het organiseren hiervan kan enkel alleen met een goed functionerend bestuur. Binnen het bestuur van onze provincie heeft onze penningmeester (Frank Speck) aangegeven om met zijn functie te willen stoppen. Door andere werkzaamheden binnen zijn verenigingsleven en drukte, heeft hij gemeld om tijdens de komende jaarvergadering zijn bestuursfunctie te willen stoppen. Hierdoor zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden en vers bloed binnen onze vereniging. Binnen het bestuur zijn er daarom de volgende twee openstaande functies:   Algemeen bestuurslid en/of Penningmeester

Taken:

  • Een algemeen bestuurslid is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en de communicatie van/naar leden. Nieuwe ideeën en inzichten zijn altijd welkom.
  • De penningmeester is verantwoordelijk voor het financiële overzicht van de vereniging en alle transacties die plaatsvinden en zorgt jaarlijks voor een transparant financieel rapport (kas controle en een overzicht van de ingave en uitgave). Een financiële achtergrond of kennis met Excel is niet vereist, maar maakt de werkzaamheden handzamer. Frank wilt de nieuwe penningmeester gedurende tijd inwerken.
  • Enkele keren per jaar komen alle bestuursleden samen voor een vergadering, waarin taken worden verdeeld en algemene zaken besproken.

 

Wat wij bieden: Als penningmeester en algemeen bestuurslid bij OTMV-Limburg heb je een cruciale rol binnen ons techniekgemeenschap. Je maakt onderdeel uit van een gepassioneerd bestuur, die hoopt elk seizoen terug te kunnen kijken op positieve activiteiten en zich inzet voor de groei van de landelijke vereniging. Deze vrijwillige functie biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze gezellige vereniging.

Mocht je interesse hebben of enkele vragen:  We kijken ernaar uit om van je te horen! Opgave en/of inlichtingen: vrusch.camille@gmail.com